• 17.03.2024
Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Protokol üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bilecik TSO; 12 Meslek Komitesinin Üyeleri, Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ile İlimiz Sanayicileri ve İş insanları katılım sağladı.
Programda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet Ergün, konuşmasında, Bakanımızdan; İlimiz için üretim, istihdam, yatırım ve ihracat destekleri talep ederek konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra Değerli Bakanımız Mehmet Şimşek sunumunu yaptı.
Sayın Bakanımıza ilimiz ve ilimizin değerli iş dünyasına göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı teşekkür ederiz.
  • Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Bilecik ziyaretleri kapsamında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen "Ekonomi Buluşması’nda İlimiz Sanayicileri ve İş insanları ile bir araya geldi.