• 25.01.2024
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ ve BŞEÜ Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Oğuz Gürcan yer aldı.
Gerçekleşen ziyarette, Kurumların karşılıklı olarak çalışma ve faaliyetleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, nazik ziyaretlerinden dolayı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Dündar’a teşekkürlerini iletti.
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Dündar, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.