GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI

• 17.04.2015

Küreselleşme süreci ile birlikte şehir ekonomilerinin ve sektörlerin gelişim düzeylerini sağlıklı şekilde takip etmek çok önemli bir hale gelmiştir. Bu da sektörel sorunların analiz edilmesi ilgili makamlara iletilmesi ve Odamızca da değerlendirilmesi zaruretini doğurmuştur.

Bölgemizdeki kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, iç ve dış kaynaklı destek ve fonlardan daha fazla yararlanabilmek ve kentin ekonomik nabzını daha iyi tutabilmek adına Odamız tarafından 21 Nisan 2015 Salı günü, İlimiz merkez ve ilçelerinde Gıda Sektöründe faaliyet gösteren Firma Yetkilileri, ilgili Kamu Kurumu Müdürleri ve Akademisyenlerimizin katılımı ile Sektörün Sorunlarının Analizi ve Çözüm Önerilerinin görüşüleceği GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI düzenlenecektir.

Bilgilendirir, Saygılar sunarız.

• GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI