• 03.05.2024
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci ile beraberindeki Vezirköprü TSO Üyelerinden Mustafa Uluışık Cihat Uluışık Başkanımız Mehmet Ergün' e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akman ve Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı N. Filiz Eğilmez eşlik etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
#vezirköprü #vezirköprütso #bilecik #bileciktso #bilecikkgk
  • Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci Odamızı ziyaret etti.