TOBB Marmara Bölge Toplantısı’na katıldık.

• 02.05.2024
Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliği yaptığı TOBB Marmara Bölge Toplantısı’na Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız A. Mert Yıldırım katıldı.
Gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölge Toplantısı’nda bölgedeki iş dünyasının öncü isimleriyle bir araya gelindi.
Genç Girişimciler; girişimcilik ruhuyla dolu, yenilikçi ve dinamik bir topluluk olarak bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için kararlıyız mesajını verdiler. Bu toplantıda edinilen bilgi ve deneyimlerle, daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.
#marmarabölgetoplantısı #tobb #gençgirişimciler #ggk #işdünyası #yalova #işbirliği #ytso #bilecik
  • TOBB Marmara Bölge Toplantısı’na katıldık.