• 30.04.2024
Odamız Üyesi T.S.Y. Teknolojik Seramik Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirket Müdürü ve Göktaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Çiftçi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Ağırlamada Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel Gökçedağ yer aldı.
Gerçekleşen ziyarette Güncel konular, İlimizin ticari yapısı ve Sanayisi üzerine görüşüldü.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, Sayın Çiftçi’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine İlimiz Kadın Girişimciler Kooperatifleri tarafından üretilen Coğrafi ve Yöresel ürünlerin bulunduğu hediye sepeti takdim etti.

• Göktaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Çiftçi’den Bilecik TSO Başkanı Sayın Mehmet Ergün’e Ziyaret