Bilecik Vakıfbank Yeni Şube Müdüründen Bilecik TSO’ya Ziyaret

• 29.04.2024
Vakıfbank Bilecik Yeni Şube Müdürü Ebu Bekir Sümmen Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Vakıfbank Bilecik Şubesi Eski Müdürü Mutlu Demirci, Odamız Üyesi YCD-Yıldırım Cam Dünyası Firma Sahibi İsmail Yıldırım, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mert Yıldırım, Disiplin Kurulu Başkanımız Harun Öztürk yer aldı.
Gerçekleşen ziyaret sırasında, güncel konular üzerine sohbet edilerek fikir alış verişinde bulunuldu.
Başkanımız Ergün, Vakıfbank Bilecik Şubesi Müdürü Sümmen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

• Bilecik Vakıfbank Yeni Şube Müdüründen Bilecik TSO’ya Ziyaret