• 05.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi bünyesinde, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, 12 Meslek Komitesinin Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen iftara; Bilecik Valimiz Şefik Aygöl, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Meclis Başkanımız Şermin Kahraman, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Ferdi Erbakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, 18. Dönem Bilecik Eski Milletvekili Tayfur Ün, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Müsiad Başkanı Emin Yağcı, İl Müftüsü Ali Erhun, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, İŞKUR İl Müdürü Üzeyir Yıldırım, İl Dernekler Müdürü Cemal Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanları; Mefail Ateş ve Şükrü Keskin, Odamızın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, 12 Meslek Komite Yöneticileri, TSO Personelleri katılım sağladı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramaza’nın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Mübarek kadir gecemizin İslam aleminin birlik dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, duaların kabulüne vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. dedi, Başkan Ergün Ayrıca, Tüm sevdiklerinizle bir arada güzel bayram günlerinde, mutlulukları paylaşmanız dileğiyle, şimdiden Ramazan Bayramı’nızın kutlu olmasını dilerim.”dedi
İftar programı Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un yaptığı dua ile sona erdi.
  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nde iftar programı düzenledi.