BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN’ÜN "31 MART YEREL SEÇİMLERİ" SONRASI TEBRİK MESAJI

  • 02.04.2024
  • BilecikTSO
31 Mart yerel seçim maratonu sona erdi ve Şehrimizin yeni belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarları belirlendi. Demokrasiye yakışır şekilde gerçekleşen yerel seçimlerin ülkemize, İlimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Seçimlerde başarılı olan tüm belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine ve muhtarlara en içten tebriklerimi iletiyorum. Şimdi, Bilecik'imizi daha yaşanabilir, daha güzel ve daha müreffeh bir şehir haline getirmek için el ele verme zamanı geldi.

Önümüzde ki dönemde, şehrimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, altyapıdan, kültürel etkinliklere, eğitimden çevre korumaya, Ticaretten Sanayiye kadar geniş bir yelpazede şehrimizi değerlendirmemiz gerekmektedir. Vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden beraber çalışacak, şehrimizi daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmek için hep beraber çaba sarf edeceğiz.

Yeniden tebriklerimi ileterek, Bilecik için yapılan her çalışmada birlikte olacağımızı ve şehrimizi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakabilmek için birlikte el ele verelim ve başarılı bir geleceği birlikte inşa edelim.

Yeni dönemin hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mehmet ERGÜN
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı
  •  BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN’ÜN "31 MART YEREL SEÇİMLERİ" SONRASI TEBRİK MESAJI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç