TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Toplandı

• 29.03.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Ahmet Mert Yıldırım’ın ev sahipliğinde, Marmara Bölgesi Genç Girişimciler Başkanı Mert Kavşut Başkanlığında, İcra Komitesi üyelerinin katılımlarıyla, öncelikli olarak ele alınması gereken gündem maddeleri mart ayı toplantısında görüşüldü. Toplantının devamında Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına geçildi.
İcra Komitesi, Genç Girişimcilerin İş Dünyasında daha aktif ve etkili bir rol almasını sağlamak, iş hayatına yönelik projeleri desteklemek ve genç iş insanlarının sorunlarına çözüm bulmak amacıyla düzenlenen toplantıda, İlimizin Lojistik durumu, kültür ve turizm yönünden eksikliklerin giderilmesi amacıyla çalışmaların yoğunlaştırılması ve ayrıca kurulun stratejileri hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzerine kurulmuştur. İlimizin ekonomik kalkınmasında önemli ve etkin çalışmalarıyla önemli katkı sağlayacak unsurdur. Genç Girişimciler Kurulu’na çalışma ve faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.” dedi

• TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Toplandı