Bilecik-Yenişehir-Bursa Kara yolunun açılışı Bilecik’imize Hayırlı olsun

• 20.03.2024
Bilecik-Bursa ekonomisine Lojistik olarak büyük katkı sağlayacak Bilecik-Yenişehir-Bursa Kara yolunun açılışı; Karayolu Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu tarafından, İl Protokolümüzün katılımı ile gerçekleşti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen açılış programında; Valimiz Şefik Aygöl, Milletvekili Halil Eldemir, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve önceki Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, BŞEÜ Rektörü Şükrü Beydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, STK temsilcileri, Muhtarlar ve davetliler yer aldı.
İlimiz için büyük bir önem taşıyan karayolu, Kütahya’ya, Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ye, Bursa’ya, Yalova’ya, Yenişehir Havalimanı, Gemlik ve Bandırma limanlarına bölünmüş yollara ulaşım kolaylığı taşımaktadır.
Bilecik-Yenişehir-Bursa Kara yolunun kazanımı için başlangıçta ilk kazmayı vurulmasından bugün açılışının gerçekleştirilmesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
  • Bilecik-Yenişehir-Bursa Kara yolunun açılışı Bilecik’imize Hayırlı olsun