Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün, Gölpazarı İlçemizdeki Açılışlara katıldı

• 19.03.2024
Gölpazarı ilçesinde yapımı tamamlanan Kapalı Pazaryeri, Fatih Dönmez Kültür Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Soğuk Hava Deposu ve Meyve İşletme Tesislerinin açılışlarına Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün katılım sağladı.
Programa Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız AK Parti Eskişehir Milletvekili Gölpazarlı hemşerimiz Fatih Dönmez, AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve önceki Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, siyasi parti ve kurum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışı gerçekleşen, tesislerinin Gölpazarı ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün, Gölpazarı İlçemizdeki Açılışlara katıldı