• 18.03.2024
Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle İlimizde düzenlenen anma töreni ve kutlama etkinliklerine Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Öztürk ve İl Protokolümüz katılım sağladılar.
Cumhuriyet Meydanı ve Şehitlikte düzenlenen programa; Valimiz Şefik Aygöl, Jandarma Eğitim Komutanı Tuğg. Uğur Ertekin, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Baro Başkanı Halime Kahraman, Vali yardımcıları, şehit yakınları, gaziler, kurum amirleri, siyasi parti ve TSK temsilcileri katıldı.
Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz.
  • Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Kutlu Olsun