• 14.03.2024
Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, Parti heyeti ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk ve Ticaret Sicil Müdürümüz Nahit Menteşe katılım sağladı.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Sn. Arslanboğa; Seçim çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyaretin sonunda, Başkanımız Sn. Mehmet Ergün, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.
  • YENİDEN REFAH PARTİSİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARSLANBOĞA ODAMIZI ZİYARET ETTİ