• 06.03.2024
04 no’lu İnşaat Grubu Meslek Komitesi istişare toplantısı 06 Mart 2023 Çarşamba günü saat 15.00’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk’ün katılımı ile Komite Başkanı Bahattin Baran başkanlığında ve meslek komite üyelerimizle birlikte Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Sektördeki güncel konular masaya yatırılarak, yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.
  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 04 no’lu İnşaat Grubu Meslek Komitesi tarafından Sektörel İstişare toplantısı yapıldı.