• 06.03.2024
Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir, Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz beraberindeki Parti Heyeti ile birlikte Odamızı ziyaret etti.
Odamız Meclis Toplantı salonunda, Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ile bir araya gelen TSO Meclis üyelerimiz, yeni hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili olarak Yaman’dan bilgi aldılar. TSO Meclis Üyeleri ise sorunlar ve bu sorunların çözümlerine yönelik fikirlerini Sn. Mustafa Yaman’a ilettiler.
Ziyarette Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Meclis Başkanımız Şermin Kahraman, Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Abdülselam Ağdağ, Adem Akman, Cemil İnce, Murat Özçelik, Meclis Üyelerimiz; Aydın Avcı, Aytaç Tunga, Azer Sarı, Bahattin Baran, Belkiya Altıntop, Cafer Elmas, Ersel Emiroğlu, Ertan Onur, Fatih Umutlu, Hakkı Aynur, Hanifi Çelik, İlhan Karaçayır, Mustafa Çakmak, Şükrü Keskin ve Oda Genel Sekreterimiz D. Gürkan Akyol katıldı. Ziyarette önümüzdeki günlerde yapılacak olan yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunuldu. Sayın Eldemir, Sayın Yıldırım, Sayın Yaman ve Sayın Yılmaz ile Parti Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

• Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, TSO Meclisine Projelerini Anlattı