• 05.03.2024
Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu beraberinde İl Müdür Yardımcısı Rahim Duman ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ergün’e plaket takdimi yapıldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Başkanımız Mehmet Ergün’e Ziyaret