BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN “TARZ-I HAYAL EXPRESS"İN AÇILIŞINA KATILDI

• 01.03.2024
Gazipaşa Mahallesi Atatürk BulvarıNo:19 adresinde yer alan “TARZ_I HAYAL EXPRESS” açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Cabir Sağlam ile Siyasi Parti ve STK temsilcileri yaptılar.

Ayaküstü Cafe sektöründe faaliyet gösteren işyerinin açılış kurdelası beraber kesilirken; Başkan Ergün İşyeri yetkili ve çalışanlarına açılan yeni işyerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, bol bereketli kazançlar getirmesini diledi.

Ayrıca açılışa, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik ve Meclis Üyemiz Cafer Elmas katılım Sağladı.

• BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN  “TARZ-I HAYAL EXPRESS"İN AÇILIŞINA KATILDI