• 29.02.2024
Bursa, Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreter Vekili Sabri Bayram, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, BEBKA Bilecik İl Koordinatörü Banu Çiçek Güngördü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette, BEBKA tarafından verilen finansman destekleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, BEBKA Genel Sekreter Vekili Sabri Bayram’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Bursa, Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yetkilileri Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ü Makamında Ziyaret etti.