BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN ODAMIZ ÜYESİ “İSOS DÖNER”İN AÇILIŞINA KATILDI

• 29.02.2024
İlimiz Atatürk Bulvarı NO:41/A adresinde yer alan “İSOS DÖNER” açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ile birlikte, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhur ittifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses ve Cabir Sağlam ile Siyasi Parti ve STK temsilcileri yaptılar.

Yiyecek sektöründe faaliyet gösteren işyerinin açılış kurdelası beraber kesilirken; Başkan Ergün İsos Döner İşyeri yetkili ve çalışanlarına açılan yeni işyerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, bol bereketli kazançlar getirmesini diledi.
  • BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN ODAMIZ ÜYESİ “İSOS DÖNER”İN AÇILIŞINA KATILDI