BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN ODAMIZ ÜYESİ “DÜRÜMDEN”İN AÇILIŞINA KATILDI

• 29.02.2024
Odamız Üyesi “DÜRÜMDEN” Gazipaşa Mahallesi Tevfikbey Caddesi No:14’te yer alan yeni adresindeki açılışını Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ile birlikte Cumhur ittifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, Siyasi Parti ve STK temsilcileri yaptılar.
Yiyecek sektöründe faaliyet gösteren işyerinin açılış kurdelası beraber kesilirken; Başkan Ergün Dürümden işletme yöneticilerine ve çalışanlarına açılan yeni işyerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, bol bereketli kazançlar getirmesini diledi.
Ayrıca açılışa, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İnce, Meclis Üyemiz Fatih Umutlu ve Disiplin Kurulu Üyemiz İbrahim Sak katılım sağladı.
  • BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN ODAMIZ ÜYESİ “DÜRÜMDEN”İN  AÇILIŞINA KATILDI