• 27.02.2024
Bir dizi ziyaret ve açılışlar için Eskişehir’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır, iş insanları ile bir araya geldi.
Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına katılan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Bakan Sn. Kacır’a Bilecik sanayisi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Üyelerimizin beklenti, talep ve sorunlarını iletti.

• Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır, Eskişehir'de iş insanları ile bir araya geldi.