BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN AKADEMİ EMLAK'IN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

• 28.02.2024
İlimiz Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesinde bulunan Sayın Abdüllaziz Civik’in yeni işyeri “Akademi Emlak” açılışını Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ile birlikte AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Meclis Üyemiz Hanifi Çelik, Siyasi Parti ve STK temsilcileri yaptılar.
Gayrimenkul alım-satım ve Araç alım-satım sektöründe faaliyet gösteren işyerinin açılış kurdelası beraber kesilirken; Başkan Ergün Akademi Emlak İşyeri Sahibi Abdüllaziz Civik’ e ticarette yenilik ve farklı bir bakış açısı ile hizmet sektörüne katkıda bulunacaklarını belirtirken, Açılan işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
  • BAŞKANIMIZ MEHMET ERGÜN AKADEMİ EMLAK'IN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ