• 26.02.2024
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve beraberindeki Parti Heyeti Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Meclis Başkanımız Şermin Kahraman, Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyemiz Abdülselam Ağdağ, Meclis Üyelerimiz; Aydın Avcı, Bahattin Baran, Hanifi Çelik, Disiplin Kurulu Üyemiz; Sadık Erol, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız N. Filiz Eğilmez ve Oda Genel Sekreterimiz D. Gürkan Akyol katıldı. Ziyarette önümüzdeki günlerde yapılacak olan yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunuldu. Sayın SUBAŞI ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
  • Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve beraberindeki Parti Heyeti Odamızı ziyaret etti.