Başkanımızdan Teşekkür

  • 07.02.2024
  • BilecikTSO
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem, milletimizi derinden sarstı. Bu zor zamanda, Milletimizin şefkat ellerini depremden etkilenen vatandaşlarımıza uzatması ile milletimiz bir kez daha yardımseverlik ve dayanışma ruhunu tüm dünyaya gösterdi.
Depremin ilk anından itibaren yardım için seferber olan tüm hayırseverlerimize yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Büyük bir özveriyle bağışlarda bulunan ve yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen her hemşerimize minnettarız.
Bu yardım seferberliği, sadece maddi bir yardım kampanyası olmanın ötesinde, birlik ve beraberlik ruhunun da en güzel örneğiydi. Bu zor zamanlarda gösterilen dayanışma, milletimizin her zorluğun birlik ve beraberlikle üstesinden gelebileceğini bir kez daha kanıtlamıştır.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısını paylaşmak ve yaralarını sarmak için göstermiş olduğunuz duyarlılık ve fedakarlık asla unutulmayacaktır. Bir kez daha, Asrın Yardımlaşmasına katkı sunan tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu vesileyle, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Mehmet ERGÜN
Yönetim Kurulu Başkanı
  • Başkanımızdan Teşekkür

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç