• 04.02.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.
Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, Meclis üyeleri ile biraraya gelen TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçimde bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu.

Şehirlerin kalkınmasının özel sektör ile olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Şehrinizde rotayı siz belirleyeceksiniz. Şehir zengin olursa, ülke de zengin olur” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, birbirlerini ötekileştirmemelerini, farklılıkları kabullenmelerini istedi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Odamız Meclis üyelerimizle, Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlarımızla birlikte 03-04 Şubat tarihlerinde düzenlenen Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katılım sağladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana daima üyelerimizin yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. dedi

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisimiz, TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.