ODAMIZDA İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

  • 02.02.2024
  • BilecikTSO
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik Belediyesi İşbirliğiyle organize edilen “İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI” Odamız Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Meclis Üyemiz Bahattin Baran, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Müdür Vekili Hatice Yeşim Çakır ve Şube Müdürü Feti Miğal, OEDAŞ İl Müdürü H. Kadir Aykut, Aksa Doğalgaz Müdürü Mehmet Üyük, Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan Akyol, Bilecik Belediyesi İlgili Bölüm Müdürleri, TMMOB Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği Yönetim Kurulu, Bilecik Mühendisler Odası, Odamız Üyesi Mimarlık ve Mühendislik Firmaları, Odamız 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi Komite Üyeleri 12 no’lu İnşaat Yapı Malzemeleri Meslek Komitesi Başkanı Deniz Öz ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.
Toplantı kapsamında, İnşaat Sektörünü ilgilendiren son yönetmelik ve düzenlemeler ile İnşaat Proje Üretiminin kolaylaştırılması adına Kurumlarda hayata geçmesi gereken yeni işlevler belirlendi. Sektörün önemli sorunları ve çözüm önerileri istişare edilerek konu başlıkları karara bağlandı.

  • ODAMIZDA İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
  • ODAMIZDA İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
  • ODAMIZDA İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç