BİLECİK TSO’DAN İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY ERBAKICI’YA ZİYARET

• 29.01.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferdi Erbakıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyemiz Abdülselam Ağdağ ve Disiplin Kurulu Başkanımız Harun Öztürk eşlik etti.
Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferdi Erbakıcı ziyaretlerinden dolayı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

• BİLECİK TSO’DAN İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY ERBAKICI’YA ZİYARET