BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI M. SADIK KAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 29.01.2024
  • BilecikTSO
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk ve Meclis Üyemiz Bahattin Baran Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilecik Belediye meclisi tarafından Belediye Başkanı olarak seçilen M. Sadık Kaya’ya görevinde başarılar dileyen TSO Başkanı Mehmet Ergün; sözlerinde “Bilecik’imiz büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişmeleri daha da hızlandırmak için Bilecik adına ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket etmeye her zaman hazırız. “dedi

Ziyarette esnasında, İnşaat sektöründeki güncel konular masaya yatırılarak, yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı M. Sadık Kaya, Bilecik İlinde sektörün yaşadığı sorunları dinledi. Bilecik Belediyesi ile ilgili olarak sektörü rahatlatacak ve düzenleme gerektiren konularının en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların ilgili birimlerimizle yapılacağı bilgisini verdi. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
  • BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI M. SADIK KAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç