Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya Odamızı Ziyaret etti

• 26.01.2024
Bilecik Belediye Başkanı Sayın M. Sadık Kaya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil İnce Bilecik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vahdettin Tetik, Bilecik 2. OSB. Mali İşler Koordinatörü Erhan Enez ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol hazır bulundu.

Ziyarette Odamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Başkan Kaya, Oda çalışmalarında Yöneticilerimize başarı dileklerinde bulundu. Kurumların karşılıklı çalışma ve faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunulmasının yanı sıra İlimizde yapılması planlanan ortak hizmet ve çalışmalar istişare edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Sn. M. Sadık Kaya' ya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya Odamızı Ziyaret etti