“MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLECİK’TE 7. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI”

• 26.01.2024
Odamız Üyesi “MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MERKEZ BİLECİK MAĞAZASI” İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi No:22 Şadırvan adresinde bulunan mağaza açılışı törenle gerçekleşti.

Açılışa Bilecik Belediye Başkanı M.Sadık Kaya, BilecikTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, YEŞİLAY Şube başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Genel müdür yardımcısı Cüneyt Taşbek, Genel Direktör Ayhan Uzun, Bilecik Bölge Müdürü Abdullah Arabacı ve çalışanlar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, “MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ” Merkez Yöneticileri ile Bilecik 2 MM MİGROS Mağaza yetkili ve çalışanlarına yeni işyerinin Bilecik’imize hayırlı olmasını dileyerek, bol bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
  • “MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLECİK’TE 7. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI”