• 25.01.2024
TOBB Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu ev sahipliğinde Marmara Bölge Başkanları Toplantısı, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir ve Bilecik’in başkanları ve icra kurul üyelerinin katılımlarıyla Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.
Marmara Bölge Başkanları toplantısına TOBB Bilecik Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mert Yıldırım beraberinde Odamız Üyeleri, Samed Soysaldı, Ensar Kaya, Ümit Can Demir ve Mustafa Cinoğlu katıldı.
Seçimlerin ardından gerçekleştirilen ilk bölge başkanları toplantısında Başkan Mert Kavşut, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu’nun tanıtımını gerçekleştirerek bu zamana kadar yapılan faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Toplantıda Bölge başkanlıklarının birlikte yapabileceği projeler ve bölgemizde yapılabilecek girişimcilik zirvesi konuları görüşüldü. Toplantının ardından tüm katılımcılar Bilişim Vadisi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.
  • TOBB Bilecik Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mert Yıldırım, Marmara Bölge Başkanları Toplantısına katıldı.