• 24.01.2024
Odamız bünyesinde bulunan 02 ve 11 No’lu Mermer ve Madencilik Sektörü Grubu Meslek Komiteleri ve Bilmerder bir araya gelerek Ocak ayı Müşterek Meslek komitesi toplantısını Meclis toplantı salonumuzda gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen toplantı Gündeminde, MAPEG'e iletilmek üzere belirlenecek 2024 Yılı Ocak başı Satış Fiyatları ile Sektördeki güncel konular masaya yatırılarak, yaşanılan sorunlar, çözüm önerileri belirlendi.

• Bilecik TSO bünyesinde bulunan 02 ve 11 No’lu Mermer ve Madencilik Sektörü Grubu Meslek Komiteleri ve Bilmerder bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.