Gölpazarı İlçemizden Başkanımız Mehmet Ergün'e heyet olarak ziyaret

• 24.01.2024
Gölpazarı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Özkan, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Oktay Karcı ve Gölpazarı Nefsigöl Kadın Girişimi Üretim Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte heyet olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ergün’e Nefsigöl Kadın Girişimi Üretim Kooperatifinin ürettiği Yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti takdimi yapıldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için kendilerine teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

• Gölpazarı İlçemizden Başkanımız Mehmet Ergün'e heyet olarak ziyaret