• 18.01.2024
Bilecik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantısı Mehmet Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Adem Akman ve Cemil İnce katıldılar.
Gerçekleşen toplantıda, Üyelerimiz tarafından iletilen sorun ve talepler ile gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararların şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

• Bilecik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantısı Mehmet ERGÜN Başkanlığında gerçekleştirildi.