Turizm Geliştirme Ajansı İl Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl’ün Başkanlığında Düzenlendi.

• 16.01.2024
Turizm Geliştirme Ajansı İl Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl’ün başkanlığında düzenlendi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün katılım sağladı.
  • Turizm Geliştirme Ajansı İl Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl’ün  Başkanlığında Düzenlendi.