• 03.01.2024
Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, nazik ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sezer’e teşekkür ederek, İlimiz ve ilçelerimizde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kooperatifleri tarafından üretimi gerçekleştirilen ve Odamız tarafından coğrafi işaret alınan yöresel ürünlerden takdim etti.

• Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer’den Başkanımız Mehmet Ergün’e Nezaket Ziyareti