• 02.01.2024
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ergün, Ankara ziyaretleri kapsamında Avrupa Dış İlişkiler Daire Başkanı Sayın Mustafa Bayburtlu ve Oda Borsalar Müdürü Sayın Volkan Tufan ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette bölgemiz ekonomisini oluşturan sektörler ve oda faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca üyelerimizin talep ve beklentileri aktarıldı.

• BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN AVRUPA DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANI MUSTAFA BAYBURTLU VE TOBB ODA - BORSALAR MÜDÜRÜ VOLKAN TUFAN İLE GÖRÜŞTÜ