• 02.01.2024
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Avrupa Birliği Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün tarafından, Genel Müdür Sayın Bülent Özcan’a İlimizin sosyal ve ekonomik durumu, 2024 yılında hayata geçecek Oda faaliyet ve projeleri hakkında bilgi verilerek talep ve beklentilerimiz aktarıldı.

• BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN AVRUPA BİRLİĞİ MALİ İŞ BİRLİĞİ VE PROJE UYGULAMA GENEL MÜDÜRÜ BÜLENT ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ