• 29.12.2023
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Aralık ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi.
Toplantıya, BEBKA Yönetim Kurulu Aralık ayı Yönetim Kurulu toplantısına, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Aygöl, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün ve BEBKA Genel Sekreter Vekili Sabri Bayram katıldı.
Toplantı; Gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

• BİLECİK TSO BAŞKANI MEHMET ERGÜN BURSA-ESKİŞEHİR-BİLECİK KALKINMA AJANSI (BEBKA) ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI