• 29.12.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç Dr. Edip Avşar ve Doç. Dr. Burak Öztürk’ün öncülüğünde kıymetli öğrencileriyle birlikte tasarlanarak geliştirilen, İnsansız Hava aracının Prototipi Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’e teslim edildi.
Programda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Abdülselam Ağdağ ve Cemil İnce yer aldı.
Başkan Ergün, Sözlerinde; “ Öncelikle geliştirdikleri projelerinden dolayı Doç. Dr. Edip Avşar ve Doç. Dr. Burak Öztürk’e değerli ekibine ayrıca emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
İlimize ve ülkemize değer katacak her proje ve çalışmaya destek verdiklerini bundan sonraki süreçte de bu ve benzer nitelikteki projelere desteklemeye devam edeceklerini sözlerinde belirtti.”
  • BİLECİK TSO DESTEĞİYLE, BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GELİŞTİRİLEN İHA ODAMIZA TESLİM EDİLDİ