• 27.12.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Aralık -2023 ayı meclis toplantımızı Meclis Başkanımız Şermin Kahraman başkanlığında gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, yaptığı sunumda meclis üyelerini Bütçemizin içeriği ve 2024 yılı faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.
Odamızın 2024 bütçesinin onaylandığı yılın son güzel bir toplantısı oldu. Meclis üyelerimize değerli katılımları için teşekkür ederek, 2024 yılı bütçemizin üyelerimize ve ilimize hayırlı olmasını dileriz.
  • 2023 Yılının son toplantısı, Aralık ayı olağan Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik