• 21.11.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde; gerçekleştirilen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödülleri TOBB konferans salonunda sahiplerini buldu.
Ödül Töreni kapsamında TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Anılan programa TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nedime Filiz Eğilmez, TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berna Akdemir Çelik katılım sağladılar.
Programa, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları, Oda/Borsa Kadın Yönetim Kurulu Başkanları, Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Meclis Başkanları ve TOBB Kadın Çalışmaları Kurulu Başkan ve üyeleri davet edildi.
  • “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” TOBB Konferans Salonu’nda Gerçekleşti