BİLECİK TSO Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı (AYSAF)'ı ziyaret etti

• 17.11.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Meclis Üyelerimiz; Aydın Avcı, Belkiya Altıntop ve Disiplin Kurulu Üyemiz İbrahim Sak ile birlikte 15-18 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı (AYSAF) ziyareti ile sektördeki son gelişmeleri yakından takip etti.

Yöneticilerimiz, Odamız Meclis Başkanı ve Alanında Lider Doğuş Suni Deri Kösele A.Ş. Firma Sahibi Şermin Kahraman’ı Fuarda açmış olduğu stantda ziyaret ederek başarılı bir fuar geçmesi temennilerinde bulundular. Firma yetkilileri Sayın Kahraman ve Sayın Taylan ile bir araya gelen Yöneticilerimiz, Sektöre ilişkin son yenilikler ve uygulamalar üzerine fikir alış verişi ile paylaşımlarda bulundular.
  • BİLECİK TSO Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı (AYSAF)'ı ziyaret etti