• 28.10.2023

Valimiz Sayın Şefik Aygöl ve kıymetli protokolümüzün katılımıyla gerçekleşen çelenk sunma törenine, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk ve TOBB Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nedime Filiz Eğilmez katılım sağladı. Törenin sonunda Bilecik Müzesinde gerçekleşen “İstiklalden İstikbale 100. Yıl” sergisinin açılışı yapıldı ve ardından sergi gezildi.

Bu vesileyle bir kez daha, tüm milletimizin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı” kutluyoruz.

Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun…
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlamaları Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreni ile başladı.