• 27.10.2023
2. Bilim Şenliği Programında, Konuşmaların ardından paramotor, model uçak ve sıcak hava balon gösterisi sunuldu. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın, Oruç Baba İnan ve protokol üyelerimiz şenliğin açılış kurdelesini keserek, 2. Bilim Şenliğinde yer alan stantları ziyaret ettiler.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in ev sahipliğini yaptığı şenliğe, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şermin Kahraman, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, rektör yardımcıları, akademisyenler, sanayi kuruluşları ve öğrenciler katıldı.
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) tarafından organize edilen 2. Bilim Şenliği başladı.