T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan Bilecik’te

• 27.10.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, çeşitli program ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e gelen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan için düzenlenen karşılama törenine katıldı.
Bakan Yardımcımız Sayın İnan, Valimiz Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret etti. Sonrasın da heyet olarak Konak restoranda düzenlenen yemek öncesi Sayın, İnan Odamız Kadın ve Genç Girişimci kurul üyelerimiz ile bir süre sohbet etti.
Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün yaptığı açıklamasında; “İlimizde çeşitli ziyaretlerde bulunup, toplantılara katılacak olan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan için düzenlenen karşılama törenine katılım gösterdim. Bakan Yardımcımıza şehrimize hoş geldiniz diyor, gerçekleştireceği temasların, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
  • T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan Bilecik’te