Bilecik Sanayi ve Teknoloji İş Birliği (SANTEK)Toplantısı Yapıldı

• 22.06.2023
Bilecik Sanayi ve Teknoloji İş Birliği (SANTEK)Toplantısı, Vali Yardımcımız Şahin ARSAL başkanlığında, Kamu kurum müdürleri, OSB müdürleri, Üniversite temsilcileri, Mermer firmalarının temsilcileri katılımı ve Odamızın ev sahipliğinde yapıldı.
SANTEK kuruluna Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK, Odamız Mermer Meslek Komitesi Başkanı Nurtaç AKGÖZ, Hakkı AYNUR, Genel Sekreter D.Gürkan AKYOL ve Ticaret Sicil Müdür Yrd. Seda YALÇINKAYA katıldı.
  • Bilecik Sanayi ve Teknoloji İş Birliği (SANTEK)Toplantısı Yapıldı