• 21.06.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Olağan Meclis toplantısı Meclis toplantı salonunda 21 Haziran Çarşamba günü saat 17:00’de gündem maddelerini görüşmek üzere Meclis Başkan Vekili Ahmet ALTAŞ Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN ve Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla başladı.

Gündem Maddelerinin görüşülmesinden önce Meclisimiz , Meclis Üyemiz Cafer ELMAS ’a gerçekleştirilen menfur silahlı saldırıyı kınayarak, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşarak, öncelikle kıymetli eşi ve değerli evlatlarının yanında ve sonrasında Oda Meclisimizde yerini alması dileklerinde bulundular.

Toplantının devamında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararların Odamıza Üyelerimize ve İlimize hayırlı olmasını dileriz.
  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı “HÜZÜNLÜ” olarak gerçekleştirildi