• 20.06.2023
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Haziran ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısı Osmaneli İlçemizde tarihi ipek böcekçiliği konağında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bilecik Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman YILMAZ, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin GÜLER, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet ERGÜN ve BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki DURAK katıldı.

Toplantı; Gündem maddelerinin görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

• BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN BEBKA HAZİRAN AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI